Historien

Studie 13 - Dansecafée

Mandag den 25. maj slog Mai-Britt og Jonas endelig døren rigtigt op for Frederiksbergs nye Café og dansested

Studie 13 ligger på den kendte frederiksberggade Allégade. Midt i teaterkvarteret med Frederiksberghave lige rundt om hjørnet, med sol til de morgenfriske lidt tilbagetrukket fra selve Alléen.

I mange år fra ca. 1900 lå der på adressen Variete Billigheden med beværterhave i Allégade. Bygningen husede senere Thalia-Theatret men blev nedrevet 1941. I 1942-1943 byggede snedkermester V. Müller med arkitekt Chr. Holst huset med den flotte marmorfacade der holder den dag i dag. Med en fortid som både hesteudstyrsforretning, ligkistesnedkerfirma og vinhandel er rammerne sat for en anderledes atmosfære.

Caféen har plads til 60 spisende gæster og vil alle ugens dage servere lette retter fra vores Thai-inspirerede køkken til snacks i baren.Visatser på et sæsonbetonet, enkelt menukort der vægter gode, friske råvarer. Priserne er meget favorable der matcher de dansere og showfolk der hænger ud eller tager walk-in dance classes i vores store selskabslokale.

Vi samler mange aktiviteter under et sted, på hverdage er der danserelaterede aktiviteter i selskabslokalet og i weekenden er der gang i selskaber, brunch og cocktails

læs arktiklen om madstarten på Spiseliv: Dansestjerne og barchef slår pjalterne sammen


Studie 13 ApS, cvr. 32 10 23 79, Allégade 13, 2000 Frederiksberg, +45 38 333 200, cafe @ studie 13 . dk